Klinikailag összehangolt testformáló rendszer, amely segít a kívánt testalkat elérésében

A Shapezonetech által forgalmazott Vêshape egy fejlett testformáló és fiatalító eszköz, amely a rádiófrekvenciát kombinálja, lágy lézersugárral és vákuumos szívással. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy e három technika ötvözésével látványosan csökkenthető a cellulitisz mértéke, ami simább, feszesebb bőrtónust eredményez. Ez a módszer kiváló lehetőség azok számára, akik már sem diétával sem testmozgással nem tudnak megszabadulni a makacs cellulittól.

A kezelés a formálni kívánt testrészekre összpontosít, és rendkívül látványos hatást lehet vele elérni a hason, a felkarokon, a háton, a feneken vagy a combokon.

Az Vêshape több technológiát is magába foglal, amelyek kombinációjával a legjobb eredmény érhető el. A felhasznált technológiák közé tartozik az RF (rádiófrekvencia) és a mechanikus szövetkezelés pulzáló vákuummal és masszázsgörgőkkel kiegészítve. Ezek együttes hatása mélyre ható hőt generál a kötőszövetekben.

Ez a folyamat nemcsak a kollagéntermelést serkenti, de egyben megakadályozza a zsírlerakódást, és fokozza a sejt anyagcseréjét, melynek lassulása a bőr lazaságához és annak térfogatának csökkenéséhez vezet.

A bőrfelület folyamatos kezelése csökkenti a kezelt testrész kerületét és kisimítja a cellulitot. A Shapezonetech által kínált Vêshape kiváló lehetőség azok számára, akik kontúrosabb és tónusosabb testformát szeretnének elérni anélkül, hogy invazív sebészeti beavatkozásoknak vetnék alá magukat. Továbbá a kezelést nem jár együtt hosszú felépülési idővel, és már egy-három alkalom után is figyelemre méltó eredményeket érhetünk el.

Alkalmazható:

tónusnövelésre

zsírbontásra

cellulitcsökkentésre

bőrfeszesítésre

Előnyei:

alkalmas kombinált alakformálásra

test- és arckezelésekhez egyaránt használható

lágy lézert, RF-t és vákuumot kombináló vezérlőfejek

különböző kezelési lehetőségek 6 különböző kezelőfejjel

maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül

rövidebb kezelési idő, és gyorsabb eredmények

látványos és tartós tonizálás

Screen:12 inch touch screen
Working modePulse
Laser wavelength940nm
Total handles4 handles 6 tips
123mm*88mm; 66*40mm; 43*30mm;
17*10mm; 14*9mm: 10*4mm (for face onlv)
Roller speed0-36г/m
RE frequency1MHZ
Cavitation Frequency40KHZ
Vacuum intensity30-85(Кра)
VoltageAC220V#10%, 10A 50Hz/AC110V‡10%,10A 60Hz