Példa nélküli innováció a tetováláseltávolítás és bőrfiatalítás területén

A Picoprotech lézer egy fejlett lézertechnológia, amely pikoszekundumos lézerfényimpulzusok segítségével távolítja el hatékonyan a hegeket, tetoválásokat és pigmentfoltokat. Lenyűgöző eredményt biztosít rövid gyógyulási idővel.

A hagyományos Q-kapcsolós lézerek esetében általában 6-8 kezelés szükséges a tetoválás eltávolításához. A Picoprotech lézerrel esetében már 3-4 kezeléssel is megfelelő eredményt érhetünk el. Az eljárás biztonságos, kevésbé fájdalmas, nem igényel érzéstelenítést és nem okoz gyulladást. A Picoprotech lézer speciális frakcionált lencséjének köszönhetően a sejtek összenyomásával, és aktiválásával új kollagént hoz létre anélkül, hogy a bőrt megégetné vagy károsítaná.

A bőrön kétféle pigmentáció létezik: a dermális és az epidermális pigmentáció. A dermális pigmentáció származhat anyajegyekből, napozásból, öregedésből vagy foltokból. De a tetoválások pigmentjei is okozhatnak pigmentációt.

Az epidermális pigmentációhoz tartoznak a szeplők, az időskori foltok, májfoltok. A kezelés során a Picoprotech lézer az epidermiszen keresztül áthatol a dermiszbe, ahol a pigmenttömeg található. A lézer nanoszekundumokban szupernagy energiával pulzál, aminek hatására a pigmenttömeg gyorsan megduzzad és kisebb darabokra törik. Ezek a kis darabok ezután a szervezet anyagcsere-rendszerén keresztül távoznak.

A Shapezonetech által forgalmazott Picoprotech lézer az esztétikai felhasználásra szánt legújabb generációs technológiát alkalmazza, amely erőteljes lézerenergiával képes a bőrszövetben lévő pigmentet szétrobbantani. A lézer rendkívül hatékony a széles spektrumú hullámhosszának köszönhetően, amely 532 nm-től 1064 nm-ig terjed.

A Picoprotech biztonságos és fájdalommentes megoldást kínál azok számára, akik bármilyen típusú bőrpigmentációt szeretnének eltávolítani bőrükről, legyen az heg, tetoválás vagy bármely más pigmentfolt.

Kezelési lehetőségek:

  • Tetoválás
  • Szemöldök- és ajakkontúr tetoválás
  • Szeplők, öregségi foltok és napozás okozta pigmentfoltok
  • Pattanásos hegek

Light source Picosecond Laser
Wavelength1064nm; 532nm
Output Energy 1064nm: 100-1600mj; 532nm:100-800mj
Power2000W
Pulse duration 2000PS
Repetition Rate 1-10hz adjustable
Spot Size 2-10mm adjustable
Light guide beam -650nm red laser
Cooling System Closed Cycle Water to Air Heat Exchanger
Laser delivery 7 jointed articulated arm imported from Korea
Controlling system 10.4inch TFT color touch screen
Power requirement 680mm×400mm×820mm
Note Technical data changed will not inform specially