Mikrotűs rádiófrekvencia a legmodernebb technológiába ágyazva az igazán kihívást jelentő bőrproblémák kezelésére

A Mimche-micropinxel egy rendkívül fejlett esztétikai kezelési eljárás, amely serkenti a bőrben lévő kollagén, elasztin és hialuronsav termelését. Ennek köszönhetően javul a bőr feszessége és rugalmassága, csökkenek a ráncok és finom vonalak. Az eredmény egységesebb és simább bőrkép.

A készülék egy igencsak sokoldalú platform. Az RF-energiát közvetlenül az epidermisz vagy a dermisz rétegébe juttatja, és a beállítások megváltoztatása nélkül lehet az invazív mikrotűs és nem invazív RF mátrix eljárásokhoz használni. Ez a technológia még a legnehezebb dermatológiai kihívásokkal is megbirkózik, a hatás pedig stabil bőrszerkezetet, és feszesebb, fiatalosabb arckép.

A Mimche-micropinxel kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfej segítségével bipoláris rádiófrekvenciás energiát juttatunk a bőrbe. A mikrotűk kis mérete lehetővé teszi, hogy a rádiófrekvenciás energia pontosan a kívánt helyen és mélységben hatoljon a bőrbe.

A különböző bőrproblémák és bőrtípusok kezelésére kétféle applikátor áll rendelkezésre. Egy automatikus rendszer szabályozza a kezelőfej működését, a behatolás mélységét, valamint a frekvencia erősségét. Ennek köszönhetően az eljárás biztonságos és pontos.

A kezelés serkenti a mélyben lévő sejtek megújulását, serkenti a kollagén- és elasztinrostok termelődését, ami egyenletesebb tónusú és dúsabb bőrt eredményez. A kezelés végén egy speciális ampulla alkalmazható a bőrre, amely erősíti a kötőszövetet és elősegíti az öregedésgátló hatást. A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 hetente 3-4 kezelés elvégzése ajánlott.

A technológia előnyei közé tartozik, hogy kevés kockázattal jár, viszonylag kevés időt vesz igénybe, és a kezelés után bőr gyorsan regenerálódik. Az eredmények látványosak és hosszú távon tartósak.

A Shapezonetech Mimche-micropinxel készülék rádiófrekvenciával kombinálva lelassítja az arcbőr öregedési folyamatát, és a kezelés után látványos átalakulást eredményez.

System Type Mono&Bipolar RF
Bipolar RF
Frequency2MHz
Total RF treatment Level Up to Level 10
Dual Operation Mode Fractional RF Micro-needle
Fractional RF Sub-Lative

Max. Energy 50W
Disposable Tip Micro-electrode needle
Micro-electrode tip
Depth of Needle 0.5-3mm
Display10.4 inch LCD
SwitchFoot Switch
Dimension(mm) 280mm*505mm*1100mm
Electrical Requirements AC/100-240V, 50-60Hz