Nem invazív eljárás, amely nagy intenzitású fókuszált ultrahanghullámokat használ a zsírsejtek eltávolítására, és a kollagéntermelés serkentésére

A Hifu Maxim egy olyan korszerű technológia, amely műtét nélkül távolítja el a test bármely részéről a zsírsejteket. Ez a nem invazív kezelés tökéletes azok számára, akik tónusosabb testalkatra és fiatalosabb megjelenésre vágynak. A rendszer fókuszált impulzusos ultrahangot, kavitációt, bipoláris rádiófrekvenciát és félvezető hűtési technológiát alkalmaz az eredmények eléréséhez. A módszert úgy tervezték, hogy beindítsa a kollagén- és elasztintermelést, ami feszesebb, fiatalosabb kinézetű bőrt eredményez.

A Hifu Maxim képes a fáradt, megereszkedett arcbőrt műtét nélkül megemelni, nem hagy sebészeti hegeket és nem jár hosszú felépülési idővel. A kezelés természetes, revitalizált és élettel teli bőrképet eredményez, mely nemcsak rendkívül látványos, de tartós is.

A mikrofókuszált ultrahangos eljárás során egy speciálisan kialakított fej segítségével az ultrahanghullámokat egy meghatározott mélységben felerősítik. Ez a technika megóvja a környező bőrt és szöveteket, mivel csak egy kis és pontos fókuszterületet hoz létre. A Hifu Maxim egy olyan készülék, amely ezt a kezelést három különböző bőrrétegben képes elvégezni, 4-10 MHz közötti frekvenciákat, és 1,5 mm, 3 mm és 4,5 mm mélységeket használva.

Már egyetlen alkalom után megfigyelhető, hogy a bőr szerkezete feszesebbé és simábbá vállik, a teljes hatás pedig több hétig is eltart. A kezelés hatékonysága a kezelendő területtől függően változik.

A Hifu Maxim a Shapezonetech újabb kiemelkedő innovációja a szépségipar orvosi technológiájában. A hagyományos sebészeti eljárások biztonságosabb, hatékonyabb alternatíváját kínálja.

lnput Power10-400w
Focus Depth12mm
Cooling head temperature-5℃—5℃
Treatment life span of hand piece500,000 shots
Machine dimensions530*900*550mm
Package dimensions875X505X545mm
Machine weight22kg
Package weight39kg
Power requirements110V-240V,10A single phase
Environmental requirements+15C—30C,80% humidity