A Hydra FACE Maxim egy fejlett, nem invazív bőrfiatalító technológia, amely hidrodermabráziós eljárást alkalmaz, hogy újra életre keltse a bőrt

A Shapezonetech által forgalmazott Hydra FACE Facial Maxim több, mint egy egyszerű arckezelési technika. Egy olyan innovatív és hatékony bőrfiatalító eljárás, amelyet a szakemberek már számos díjjal elismertek. Ez a nem invazív arckezelési technika napjaink egyik legsikeresebb bőrápolási módszerévé vált. A kíméletes eljárás során a bőrt antioxidánsokkal töltik fel, és aktív hatóanyagokkal táplálják, amik tisztább, frissebb és teltebb bőrfelületet eredményeznek.

Az eljárás hatékonyan kezeli a pórusok eltömődésének okait, amelyek mitesszerek megjelenéséhez vezetnek. Az olaj kicsapódása által kezdődő miteszerek főleg a zsíros bőrű emberek bőrén keletkeznek, de a száraz és a vegyes bőrtípusok is tapasztalhatják őket. A fájdalommentes eljárás során a szőrtüszőket megnyitják, és eltávolítják a különböző anyagcsere-hulladékokat és az elhalt hámsejteket, miközben a bőrt megfelelő tápanyagokkal látják el.

A Hydra FACE Facial Maxim eljárás egyedülálló módon koncentrálja a vízmolekulákat, ami elősegíti az oxigén könnyebb oldódását az atomok közötti résben. A speciálisan kialakított spirális szívófej közvetlenül a bőrre hat, és segíti a hámlasztó hatást. A mélytisztítás során a bőr tisztább és hidratáltabb lesz, a tápanyagok pótlása pedig frissé és bársonyossá teszi.

A Shapezonetech által kínált Hydra FACE Facial Maxim eljárás mély vízes oxigénes tisztítással eltávolítja a pórusokban felgyülemlett szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, aktiválja a kollagén regenerációját, és lágyítja a finom vonalakat és a színfoltokat. Az eredmény egy egészségesebb és fiatalosabb megjelenésű bőr.