Hajnövekedési terápia lézerrel, oxigénnel és LED-del, egy bizonyított fejbőrelemző rendszerrel kiegészülve

A Shapezonetech Hair Extreme gépe egyaránt alkalmas mindazon nő és férfi számára, aki a haja minőségén javítana, vagy hajhullás ellen küzd. Az eljárás hatékonyan kezeli az endokrin rendellenesség vagy patogén (kórokozók, gombák) okok miatt kialakuló hajhullást, de idegi problémák, valamint szülés után kialakuló hajveszteségek kezelésére is alkalmas.

A rendszer a hajnövekedést többféle módon is fokozza, és a kívánt hatás eléréséhez különböző hosszúságú fényhullámokat használ. 650 nm-es lézert és 630 nm-es PDT fényt használ a véráramlás javítására, amelyek növelik a hajhagymák oxigén- és tápanyagellátását. Emellett elősegítik a kollagénrostok regenerálódását, és fokozzák a bőr alatti szövetek ATP-aktivitását, amely elősegíti a hajnövekedést. Az 808 nm-es lézer pedig hatékonyan behatol a fejbőrbe, és csökkenti a hajhullást.

A Hair Extreme elektromágneses stimulációt (EMS) is biztosít a szőrtüszők aktiválásához, és a hajhullás megállításához. Az összetett hajmaszk kezelés felgyorsítja a haj növekedését, fokozza annak rugalmasságát és növeli a sűrűségét. A technológia egyedülálló hideg fényforrást használ, amely kíméletes a hajhoz, nem tartalmaz vegyi anyagokat, és a hagyományos hajápoló termékekkel ellentétben jobban behatol a hajhagymákba.

A kezelés további előnye, hogy szabályozza az olajtermelést, javítja a tápanyagfelszívódást, valamint a rendszer lehetővé teszi a haj előző és utóbbi állapotának összehasonlítását. A készülékhez tartozik egy oxigénpermetező toll, amely fertőtleníti a fejbőrt, mielőtt hajápolási megoldásokat, például Minoxidil-t alkalmazná.

A Shapezonetech Hair Extreme gépe megbízhatóan kezeli a fejbőr- és hajproblémákat, megoldást kínál a hajhullás ellen, és elősegíti a hajszálak növekedését. Így a kezelésben résztvevők ragyogó, egészséges hajat érezhetnek magukénak.

Alkalmazható:

  • Endokrin rendszer zavara okozta hajhullás
  • Patogén és idegrendszeri eredetű hajhullás
  • Szülés utáni hajhullás
  • Onkológiai hajhullás
  • Post-COVID hajhullás

Ellenjavallatok:

  • Fejbőr sérülése
  • Női menstruációs időszak, terhesség vagy szoptatás
  • Göndörített haj – csak egy hónap után kezelhető
  • Súlyos betegség