Klinikai zsírfagyasztó, amely látványosan, műtét nélkül távolítja el a testzsírlerakódást

A zsírfagyasztás, vagy más néven kriolipolízis egy forradalmi nem sebészeti eljárás, amely invazív beavatkozások nélkül távolítja el a zsírlerakódásokat.

A kezelés lényege, hogy a bőr alatt megcélzott zsírszöveteket, összetételüktől függően -18°C és -5°C közötti hőmérsékletre lehűtjük. Ennek hatására a zsírsejtek megfagynak és elpusztulnak, ez pedig a testben egy természetes tisztítási folyamatot indít el. 

Az elhalt zsírsejteket a szervezet a nyirokrendszeren keresztül az anyagcserefolyamat során távolítja el testből, melynek következtében a zsírréteg folyamatosan veszít a térfogatából és vastagságából. A Cyroshape a fagyasztási technika csúcsát képviseli. A felszíni zsír mennyiségének akár 80%-át képes lebontani, amely az anyagcserefolyamat gyorsaságától függően 15-30 nap alatt ürül ki a szervezetből.

A kriolipolízis egy kíméletes és hatékony módszer a test meghatározott területein lévő zsír mennyiségének csökkentésére, hatása pedig természetes. A Shapezonetech Cyroshape technológiája abban különbözi a többi gépi eljárástól, hogy olyan hűtési technológiát alkalmaz, amely a lehető legpontosabban célozza meg adott zsírsejteket. Csakis a célzott területeken lévőkre hat, a környező szöveteket nem károsítja.

A zsírfagyasztás biztonságos és hatékony, nem jár mellékhatásokkal. Az eljárás eredményesen csökkenti a hason, háton, csípőn és fenéken lévő nemkívánatos zsír mennyiségét. Szülés, valamint zsírleszívás után is hatékonyan segít a test formálásában. A Shapezonetech által forgalmazott Cyroshape több olyan funkcióval is rendelkezik, amely biztonságossá és hatékonyabba teszi a kezelést. Ide tartozik a szoftveres vákuumvezérlés, a pulzusszám-ellenőrzés, valamint a bőrvédelemre és duzzanatok megelőzésére speciálisan kialakított program.

 A Cryoshape kezelések 6-12 hónapig javasoltak, amely alatt a szervezet természetes módon regenerálja és ellazítja a kötőszöveteket, hogy egyenletesebb és természetesebb megjelenésű eredményt érjen el. A Shapezonetech készülékével optimális eredményt érhetünk el a zsírlerakódások kíméletes eltávolításában.

Várható eredmény

  • Feszesíti a bőrt
  • Mind a négy végtag, valamint a fenék, és has formájának alakítása
  • Elősegíti a szülés, vagy a zsírleszívás utáni regenerálódást
  • Hatékonyan eltünteti a striákat
  • Csökkenti a cellulitisz és zsír mértékét, javítja a bőr lazaságát

Nem javasolt

  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Terhesség
  • Hipertónia (magas vérnyomás)

Input Power 1800W
Frozen head pressure 0-100kpa
RF energy 1-50J/cm2 (optional)
Cavitation energy 1-70J/cm2 (optional)
Frozen head operation screen size 3.5 Inch
RF frequency 10M (Optional)
Cavitation Frequency 40K (Optional)
Treatment handle’s quantity 5units( Optional)
Touch screen size 10.4 Inch
Frozen head temperature -15-5℃
Cooling System Semiconductor Cooling + water-cooling + air cooling
Dimension435*400*1200mm
Fuse specification Ø5×25 10A
PowerAC220V±10%,10A,50HZ / AC110V±10%10A,60HZ