A testformálás jövője. Célzott elektromágneses energiával éget zsírt és épít izmot

A Shapezonetech által kínált EMS bodytech, nagy intenzitású elektromágneses energiát használ a szupergyors izomösszehúzódások stimulálására. Ez a szervezetet arra készíti, hogy zsírt égessen a kezelt területen, mely elősegíti az intenzív edzés utáni regenerálódást.

Ezeket a szupramaximalis összehúzódásokat azonban nem tudjuk elérni akaratlagos izommozgással. Egy bőrre erősített elektróda egy izomstimulátorkészüléken keresztül milliamper (mA) nagyságú elektromos impulzusokat juttat a kezelt izomcsoportba. Az impulzusok frekvenciájának, intenzitásának és időtartamának beállításával különböző izomrostokat késztethetünk az összehúzódásra. Az eredményt az impulzus beállítása határozza meg.

Az EMS Bodytech alkalmas alakformálásra, izomnövelésre, zsírbontásra, valamint a has- és csípőizmok tonizálására. Három fő előnnyel rendelkezik: izomépítés, zsírcsökkentés és izomformálás. A nagyfrekvenciás, nagy intenzitású izomösszehúzódások serkentik az izomnövekedést és az izomsűrűséget, valamint növelik az izom térfogatát. Az összehúzódások sok energiát igényelnek, ami a zsírsejtek elhasználódásához, ezáltal hatékony zsírcsökkentéshez vezet.

A kezelés nem igényel regenerálódási időt vagy előkészületet, egyedül az izomösszehúzódások kiváltására szolgáló elektromágneses mezőkön alapszik. A gép által kiváltott izomösszehúzódások hasonlóak az agy természetes elektromos jelei által küldött impulzusokhoz.

A Shapezonetech EMS Bodytech 30 percig tartó használata egy 2 órás intenzív edzésnek felel meg, mely után az enyhe izomgörcsök normális jelenségnek számítanak. Fontos azonban megjegyezni, hogy az izomstimuláció csak a célzott izomra vagy izomcsoportra hat, és a rendszeres edzés kiegészítéseként érdemes rátekinteni.

Az eljárás segít tónusosabb és sportosabb testkontúrt elérni, a hasi zsír csökkentésével és a zsír alatti izomtömeg felépítésével.

Magnetic Wave(energy) 0-7tesla
RF Power 120w
Out put power 2600W
FrequencyF1:1-10Hz F2:1-100Hz
Pulse Width 300us
Modemodel-I (Sport mode) model-II (Gentle mode) model-Ⅲ(Professional mode)
screen10.4 inch
Treatment handle I-B1 、II-B2 III-S1、IV-S2
Machine size 490mm*500mm*1390mm
Package size 780mm*560mm*1240mm
Net weight 72kg
Gross weight 98kg