Biztonságos, modern és klinikailag bizonyított orvosi lézeres szőrtelenítés, amely pillanatok alatt megszabadít a nem kívánt szőrszálaktól

A Shapezonetech által kínált Alex Dióda Pro Laser egy hatékony lézeres szőrtelenítő rendszer, amely fájdalommentesen és biztonságosan távolítja el a nemkívánatos szőrzetet az egész testről, beleértve az arc és az intim részeket is. Az eredmény lenyűgözően sima bőr.

Az Alex Dióda Pro Laser sikere a magas impulzusfrekvenciájában és precíz célzásában rejlik, melynek köszönhetően minimálisra csökken az esetleges bőrsérülések kockázata.

A Shapezonetech készülékébe integrált HIDL-2000MIX megoldása három különböző hullámhossz (808 nm, 755 nm, 1064 nm) előnyét egyesíti. Ezek a hullámhosszok a szőrtüszőkön belül különböző szöveti mélységeket és struktúrákat céloznak meg.

A 755-ös Alexandrite hullámhossz a világos és vékonyszálú szőrszálakhoz a legideálisabb, mivel a melanin erőteljes energiaelnyelésre képes. A klasszikus 808 nm-es dióda hullámhossz mérsékelten nyeli el a melanint, melynek köszönhetően mélyen behatol a szőrtüszőbe, így biztonságos a sötétebb bőrtípusok esetében.

 A Yag 1064nm-es hullámhosszúság a sötétebb bőrtípusok számára nyújt fókuszált megoldást, és a legmélyebb behatolási képességgel rendelkezik, így ideális a mélyen beágyazódott szőrszálak kezelésére. Az Alex Dióda Pro Laser állandó hőmérsékletű hűtőmodullal is rendelkezik, amely biztosítja, hogy a rendszer 48 órán keresztül megszakítás nélkül folyamatosan működjön.

A készülék nem csak a funkcionalitásról szól. Karcsú, kompakt, és kényelmesen elfér a kézben. Angol nyelvű képi menürendszere megkönnyíti a használatát és a navigációt, és maximális pontosságot biztosít a szőrtelenítés során.

A szőrtelenítő kezelésének hatékonyságát és biztonságát jelentősen javítja a fejlett TEC és zafír érintéses hűtési technológia. Ennek folyamata során a terminál hőmérséklete 5°C alatt marad, melynek köszönhetően a bőr a megfelelő hőmérsékletre hűl le, azonban a fagyás lehetősége kizárható. A kezelést emellett a 20 Hz-es frekvencia is gyorsabbá teszi.

A Shapezonetech Pro Laser gépe egy biztonságos és hatékony kezelést nyújt azok számára, akik sima, szőrtelen bőrt szeretnének elérni mindenféle kellemetlenség és aggodalom nélkül.

Laser type Hight Intensity Diode Laser
Laser Handle Output Power 2000W
Total Power 5200W
Wavelength 808nm+755nm+1064nm
Shots Guarantee 2 years no limited
Energy 10~80J/cm2
Pulse width 10-100ms
Spot size 12*20mm
Frequency 1~10Hz
Treatment head temperatur Max -16 ℃
System Cooling Constant temperature refrigeration 25
Display 10.4 Inch multi color screen
Pazkage Size 82*55*120CM
Gross Weight 82Kg