Adatvédelmi nyilatkozat

Adatok gyűjtése és használata

Az oldalunkon található űrlapok kitöltése során olyan adatokat kérhetünk, mint például a neved, az e-mail címed vagy az üzeneted. Az ilyen adatokat kizárólag a megadott célokra használjuk, és harmadik félnek nem adjuk át.

Az adatok kezelője:

shapezonetech.com, a(z) EBL Holding Kft. tulajdonosa és üzemeltetője. Az adatkezelésért ő felelős. Amennyiben bármilyen kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségek valamelyikén.

Székhely: 1039 Budapest, Mátyás király út 8

E-mail: shapezoneshop@gmail.com

Telefon: 06709047386

Ez az Adatvédelmi nyilatkozat leírja, hogyan gyűjtjük, használjuk, tároljuk és védelmezzük a látogatóink adatait az oldalunkon. Az oldalunkon való regisztrációval, illetve az oldalunk használatával a jelen Adatvédelmi nyilatkozat feltételeit elfogadod.

Google Analytics és Facebook Pixel

Az oldalunk Google Analytics és Facebook Pixel funkciókat használ a látogatói adatok elemzéséhez. Ezek a szolgáltatások szintén adatokat gyűjtenek, mint például az oldalon eltöltött időt vagy a látogatók által meglátogatott oldalak számát. Az adatokat kizárólag a látogatói élmény javítására és az oldalunk hatékonyságának mérésére használjuk fel.

Adatbiztonság

Az oldalunkon található szervereket és adatbázisokat biztonságosan és megfelelően védelmezzük. Minden olyan intézkedést megtettünk, amelyekkel megakadályozzuk az adatok jogosulatlan hozzáférését, megváltoztatását vagy elvesztését.

Az adatokkal kapcsolatos jogaid

Az adatvédelmi jogszabályok értelmében jogod van megismerni, hogy milyen adatokat tárolunk rólad, valamint jogod van az adatok helyesbítésére, törlésére vagy korlátozására. Amennyiben bármilyen ilyen jogot szeretnél érvényesíteni, kérjük, vegyél fel velünk kapcsolatot az oldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

Az Adatvédelmi nyilatkozatunkat időről-időre frissítjük, hogy megfeleljünk az érvényben lévő jogszabályoknak és az üzleti igényeknek. Az oldalunk használatával automatikusan elfogadod az Adatvédelmi nyilatkozatunkat.

2023.03.30